منابع آزمون دکتری اعضای مصنوعی
منابع آزمون دکتری اعضای مصنوعی وزارت بهداشت
منابع آزمون دکتری اعضای مصنوعی به توصیه سنجش امیرکبیر
منابع آزمون دکتری اعضای مصنوعی اگر به درستی انتحاب شوند ، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون دکتری اعضای مصنوعی علوم پزشکی است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون دکتری، منابع آزمون دکتری اعضای مصنوعی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان توصیه می شود که از بسته های آموزشی(کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز هر رشته استفاده کنند(به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که منابع را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی تحصیلات تکمیلی (دکتری) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند.
آیا خواندن کتب مرجع برای آزمون دکتری اعضای مصنوعی توصیه می شود؟
مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در آزمون دکتری دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشته اند.
۲) در این نوع کتاب ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سؤالات آزمون دکتری، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می رسد و خواننده نمی تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند.
انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون دکتری، کتاب های رشته های مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی دکتری برای هر رشته گردآوری و تمام این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:
کتاب های تکدرس آزمون دکتری اعضای مصنوعی :
در این نوع کتاب ها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال ها و تست ها در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تست ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند.
کتاب های دکتری سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه ای و علمی آنها و توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی نیاز می کند. مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب ها از مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.
ویژگی های بارز بسته های آموزشی دکتری اعضای مصنوعی سنجش امیرکبیر
جزوات سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می کند.
مزیت دیگر بستههای آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید.
مدارک تحصیلی مورد پذیرش آزمون دکتری علوم پزشکی اعضای مصنوعی
فارغ التحصیلان رشته های ذیل می توانند در کنکور دکتری وزارت بهداشت اعضای مصنوعی شرکت نمایند:
کارشناسی ارشد در رشته های اعضای مصنوعی و وسایل کمکی و پزشکی عمومی
منابع آزمون دکتری اعضای مصنوعی – منابع ارتز و پروتز
۱- کتاب اطلس قطع عضو و اندام کمبود جراحی پروتز و توانبخشی (Atlas Of Amputations And Limb Deficiences Surgical Prosthetic And Rehabilitation)، مولفان اسمیت مایکل و جی بوکر، انتشارات Amer Academy of Orthopaedic.
۲- کتاب Aaos Atlas of Orthoses and AssistiveDevices، مولفان جان دی هسو، جان مایکل و جان فیسک، انتشارات Mosby.
۳- کتاب ارتز و پروتز در توانبخشی ارتز کودکان (Orthotics And Prosthetics In Rehabilation pediatric orthotics)، مولفان مایکل لاسردی و کارولین سی نیلسون، انتشارات McGraw-Hill.
۴- کتاب کاربرد بالینی ارتوز و پروتز در ارتوپدی، تالیف ذبیح ا… حسن زاده، انتشارات جعفری.
۵- کتاب مرور جامع بر پروتزهای اندام تحتانی، تالیف حسن سعیدی، انتشارات قلم علم.
۶- کتاب ارتزها در بیماری های ستون فقرات و اندام فوقانی، تالیف حسن سعیدی، انتشارات قلم علم.
۷- کتاب ارتوزهای اندام تحتانی، تالیف مسعود حیدرنژاد، انتشارات اندیشه رفیع.
۸- کتاب راهنمای جامع ارتزها، تالیف حسن سعیدی، انتشارات رجاء تهران.
۹- جزوه ارتزها و پروتزها، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه ارتز و پروتزها دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی.
۱۱- جزوه ارتزها و پروتزها، دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۲- جزوه ارتزها و پروتزها، موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه ارتز و پروتز سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری اعضای مصنوعی – منابع بیومکانیک
۱- کتاب کینزیولوژی سیستم عضلانی- اسکلتی (Kinesiology of the musculoskeletal syste) مجموعه شانه، تالیف دونالد نیومن، ترجمه هلاکو محسنی فر و عبداله طیبی، انتشارات ستایش هستی.
۲- کتاب ساختار و عملکرد مفصل (Joint Structure and Function) “ستون مهره ای” ،تالیف لوانجی، نورکین، ترجمه عبداله طیبی، هلاکو محسنی فر و زینت آشناگر، انتشارات قلم علم.
۳- کتاب مدیریت بیماریهای شایع عضلانی اسکلتی (Management of Common Musculoskeletal Disorders)، تالیف دارلن هرتلینگ و راندولف کسلر، انتشارات Lippincott Williams & Wilkins.
۴- کتاب فیزیولوژی اتصالات (The Physiology of the Joints)، تالیف آی آ کاپانجی، انتشارات Mathematicsematical Physics.
۵- کتاب کینزیولوژی سیستم عضلانی – اسکلتی: رویکرد کلینیکی فیزیوتراپی “مچ پا”، تالیف هلاکو محسنی فر و زینت آشناگر، انتشارات قلم.
۶- کتاب کینزیولوژی سیستم عضلانی – اسکلتی “مجموعه آرنج و ساعد”، تالیف دونالد نیومن، ترجمه هلاکو محسنی فر و عبداله طیبی، انتشارات قلم علم.
۷- کتاب کینزیولوژی سیستم عضلانی – اسکلتی: رویکرد کلینیکی فیزیوتراپی “زانو” ، تالیف محمدرضا پوراحمدی و هلاکو محسنی فر، انتشارات قلم علم.
۸- کتاب کینزیولوژی سیستم عضلانی – اسکلتی: ستون مهره ای، تالیف عالیه دریابر و هلاکو محسنی فر، انتشارات قلم علم.
۹- کتاب بیومکانیک و حرکت شناسی اندام فوقانی (براساس منابع نورکین و نیومن)، تالیف حسین کریمی، انتشارات نخل.
۱۰- کتاب بیومکانیک ستون فقرات و قفسه صدری، تالیف یحیی سخنگویی، محمود اکبری و احمد نجفی، انتشارات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی.
۱۱- کتاب مقدمه ای بر بیومکانیک ستون فقرات (براساس منابع نورکین و نیومن)، تالیف فرشاد اخوتیان و رویا مهدی خانی، انتشارات مولف اول.
۱۲- جزوه بیومکانیک، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۳- جزوه بیومکانیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی.
۱۴- جزوه بیومکانیک دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۵- جزوه بیومکانیک موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۶- جزوه بیومکانیک سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.ر
منابع آزمون دکتری اعضای مصنوعی – منابع ارتوپدی (حذف آزمون 97)
۱- کتاب اصول ارتوپدی آدامز(Outline of Orthopaedice) ، تالیف دیوید هامبلن و همیش آر.دبلیو سیمپسن، مترجمان حسن قندهاری و عبدالحسین ستوده نیا، انتشارات کتاب ارجمند.
۲- کتاب ارتوپدی، تالیف کری اچ چیویر و جانیس ال. هینکل، انتشارات جامعه نگر.
۳- جزوه ارتوپدی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۴- جزوه ارتوپدی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی.
۵- جزوه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه ارتوپدی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه ارتوپدی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
رشته اعضا مصنوعی و وسایل کمکی یکی از گروه های آزمایشی آزمون ورودی دانشگاه های علوم پزشکی در مقطع دکتری وزارت بهداشت است . رشته اعضای مصنوعی و وسایل کمکی یکی از زیر شاخه های توانبخشی است که در آن روش های طراحی و ساخت اعضای مصنوعی و وسایل کمکی بر اساس اصول مهندسی و منطبق با آناتومی بدن آموزش داده می شود . سال گذشته این رشته در دانشگاه های اصفهان ، ایران و علوم بهزیستی و توانبخشی در دوره های شهریه پرداز و عادی دانشجو پذیرش کرده است . علاقه مندان به رشته اعضا مصنوعی و وسایل کمکی که در زمان ثبت نام دکتری وزارت بهداشت 97 ، فرم اطلاعات ثبت نامی خود را تکمیل کرده اند ، می بایست با برنامه ریزی دقیق و مطالعه منابع مفید خود را برای شرکت در آزمون آماده نمایند که در ادامه به بررسی مدارک تحصیلی مورد پذیرش ، دروس و ضرایب و منابع دکتری اعضا مصنوعی و وسایل کمکی وزارت بهداشت 97 می پردازیم .